Elizabeta II v umetnosti in podobi

Elizabeta II v umetnosti in podobi

Objavljeno ob 17.22 ET (21.22 GMT) v soboto, 10. septembra 2022

igranje



2:11

Objavljeno ob 16.17 ET (20.17 GMT) v soboto, 10. septembra 2022

Poglejte, kakšen smisel za humor je imela kraljica Elizabeta II


3:34

Objavljeno ob 9.56 ET (13.56 GMT) v soboto, 10. septembra 2022

Oglejte si povzetek razglasa Carlosa III


2:43

Objavljeno ob 06:02 ET (10:02 GMT) v soboto, 10. septembra 2022

Carlos III pravi, da bo posvetil "kaj mu je ostalo od življenja" na svojo dolžnost kralja


6:04

Objavljeno ob 05:40 ET (09:40 GMT) v soboto, 10. septembra 2022

To je bila razglasitev Carlosa III. za kralja


6:17

Objavljeno ob 22:07 ET (02:07 GMT) v petek, 9. septembra 2022

Nekdanji britanski premier je kraljico metal s sirom


1:18

Objavljeno ob 22:05 ET (02:05 GMT) v petek, 9. septembra 2022

Spoznajte podrobnosti, ki jih morda niste vedeli o kralju Carlosu III


0:52

Objavljeno ob 22:00 ET (02:00 GMT) v petek, 9. septembra 2022

Ali je Elizabeta II med svojo vladavino storila


1:57

Objavljeno ob 21:42 ET (01:42 GMT) v petek, 9. septembra 2022

Ali se bodo ljudje pridružili kralju Carlosu III., kot se je pridružil Isabel?


1:32

Objavljeno ob 21:22 ET (01:22 GMT) v petek, 9. septembra 2022

Svetovni odzivi na smrt kraljice Elizabete II


1:14

Leave a Comment

Your email address will not be published.