Na kitajsko vesoljsko postajo pritrjujejo nov modul

Objavljeno ob 16:08 ET (20:08 GMT) ponedeljek, 25. julij 2022

igranje



0:59

Objavljeno ob 23:07 ET (03:07 GMT) petek, 22. julij 2022

SpaceX podrl letni rekord v orbitalnih izstrelitvah


0:46

Objavljeno ob 17:37 ET (21:37 GMT) petek, 22. julij 2022

Kako daleč bo potoval teleskop James Webb?


1:08

Objavljeno ob 17:32 ET (21:32 GMT) petek, 22. julij 2022

Kaj kažejo slike teleskopa James Webb?


0:47

Objavljeno ob 19:56 ET (23:56 GMT) četrtek, 21. julij 2022

Kako je on "veliki kanjon" Kaj je nastalo na Marsu?


0:58

Objavljeno ob 21:56 ET (01:56 GMT) sreda, 20. julij 2022

Na Marsu so našli nenavaden špagetom podoben predmet


0:47

Objavljeno ob 19:48 ET (23:48 GMT) sreda, 20. julij 2022

Kako je NASA proslavila novo obletnico pristanka na Luni?


1:08

Objavljeno ob 17:22 ET (21:22 GMT) sreda, 20. julij 2022

Nov kozmični pojav ob nastajanju planetarnih sistemov


0:48

Objavljeno ob 17:18 ET (21:18 GMT) sreda, 20. julij 2022

To je datum izstrelitve Artemide na luno


0:41

Objavljeno ob 13:24 ET (17:24 GMT) sreda, 20. julij 2022

Bistvena funkcija te robotske roke na Marsu


1:04

Leave a Comment

Your email address will not be published.