Po 50 letih gradnje "Mesto" odprite svoja vrata

Skrivnostna umetnina, ki po 50 letih gradnje odpira svoja vrata

Objavljeno ob 14.03 ET (18.03 GMT) v sredo, 24. avgusta 2022

igranje



0:47

Objavljeno ob 14.44 ET (18.44 GMT) v petek, 19. avgusta 2022

Ta osupljiva LED svetlobna predstava vam bo vzela dih


1:14

Objavljeno ob 16.14 ET (20.14 GMT) v sredo, 17. avgusta 2022

Picassovo sliko našli v aretaciji mamil


0:54

Objavljeno ob 16.58 ET (20.58 GMT) v četrtek, 11. avgusta 2022

Odkrijte afrofuturistično umetnost Dennisa Osabbadebeja


1:13

Objavljeno ob 17.36 ET (21.36 GMT) v ponedeljek, 8. avgusta 2022

Londonski muzej vrne ukradene artefakte nigerijski vladi


1:12

Objavljeno ob 15.08 ET (19.08 GMT) v ponedeljek, 8. avgusta 2022

Na igrišču v New Yorku postavijo satirični kip Putina


0:34

Objavljeno ob 14.45 ET (18.45 GMT) v torek, 2. avgusta 2022

Botero praznuje 90. obletnico z edinstveno razstavo


3:16

Objavljeno ob 18.50 ET (22.50 GMT) v četrtek, 28. julija 2022

Izberite svojo avanturo v igri Meow Wolf


2:37

Objavljeno ob 04:27 ET (08:27 GMT) četrtek, 28. julij 2022

Zakaj je svet postal bolj siv, ugotavlja študija


0:49

Objavljeno ob 20.14 ET (00.14 GMT) v petek, 22. julija 2022

Frida Kahlo prihaja na Broadway kot muzikal


0:36

Leave a Comment

Your email address will not be published.