Zelensky vabi latino voditelje in študente

Zelensky vabi latino voditelje in študente

Objavljeno ob 16:58 ET (20:58 GMT) sreda, 17. avgust 2022

igranje



6:19

Objavljeno ob 6:00 ET (10:00 GMT) sreda, 17. avgust 2022

ANALIZA|  Kakšen je odnos Zelenskega do Latinske Amerike?


4:01

Objavljeno ob 23:45 ET (03:45 GMT) torek, 16. avgust 2022

Video povzetek vojne Ukrajina - Rusija: 16. avgust


10:24

Objavljeno ob 18:39 ET (22:39 GMT) torek, 16. avgust 2022

Kako bi se odrazil napad na jedrsko elektrarno v Zaporožju?


3:27

Objavljeno ob 05:26 ET (09:26 GMT) torek, 16. avgust 2022

Mnogi ostajajo v vzhodni Ukrajini kljub obveznim evakuacijam


2:54

Objavljeno ob 22:45 ET (02:45 GMT) ponedeljek, 15. avgust 2022

Video povzetek vojne Ukrajina - Rusija: 15. avgust


8:32

Objavljeno ob 17:07 ET (21:07 GMT) ponedeljek, 15. avgust 2022

To je bolnišnica na prvi bojni črti v Ukrajini


2:08

Objavljeno ob 16:06 ET (20:06 GMT) petek, 12. avgust 2022

McDonald's se ponovno odpira v Ukrajini


0:57

Objavljeno ob 23:31 ET (03:31 GMT) četrtek, 11. avgust 2022

Video povzetek vojne Ukrajina - Rusija: 11. avgust


9:20

Objavljeno ob 21:38 ET (01:38 GMT) četrtek, 11. avgust 2022

Preiskava CNN razkriva ugotovitve o pokolu v Ukrajini


4:47

Leave a Comment

Your email address will not be published.